• 0342 317 27 51

Değerli Kursiyerlerimiz,

2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Ara Sınav Programı için LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Yazılı sınavlarda  kodlamalar optik formlar üzerine yapılacağından her öğrencimizin öğrenci numarası bilgisine sahip olması ve sınavlar esnasında optik forma kodlaması önem arz etmektedir.

Ayrıca optik okuyucu cihazımız bir kutunun içine işaretleme yarım yapıldığında o maddeyi boş olarak değerlendirebilmekte yada iyi silinmemiş bir kutuyu dolu olarak görebilmektedir. Bu nedenle işaretlemelerinizi yaparken kutuları mutlaka tam doldurmanız, yanlış işaretleme durumunda iyi bir şekilde silmeniz sınavınızın doğru değerlendirilmesi için önemli olduğundan bu hususlara özellikle dikkat etmenizi rica ederiz.

Başarılar dileriz.